Přímo do hotelového pokoje se svým vlastním autem? Ano, i to je v dnešní době možné

11.10.2023
přidejte názor

Ve Frankfurtu je turistům k dispozici hotel s velmi zajímavým konceptem. Vlastní auto si můžete zaparkovat přímo na balkoně svého pokoje. 

Spaní v hotelu může být někdy velmi zajímavým zážitkem, protože nevšedních možností ubytování dnes existuje po světě celá řada. Pro fanoušky automobilů, ale také pro cestovatele vyhledávající maximální komfort, je nově k dispozici zajímavé ubytování v hotelu b'mine Frankfurt u tamního letiště. Se svým autem zde totiž můžete dojet téměř doslova až do hotelového pokoje. 

Jak píše německý hotel na svých stránkách, možnost zaparkovat auto na balkoně přímo před hotelovým pokojem může nabízet díky tomu, že používá patentovaný automobilový výtah. Kromě výhledu na svůj vůz si tak zájemci mohou užívat mimořádný komfort, kdy se do pokoje dostanou rychle, jednoduše a suchou nohou. 

Čínský hotel koupil 30 zakázkových limuzín Rolls-Royce Phantom. Dvě z nich dostaly pravé zlato
Přečtěte si také:

Čínský hotel koupil 30 zakázkových limuzín Rolls-Royce Phantom. Dvě z nich dostaly pravé zlato

Nezanedbatelným bonusem je pak rovněž bezpečnost, protože přístup k autu zaparkovanému kdesi v patře hotelu mají výhradně osoby ubytované v daném pokoji a nikdo jiný se kolem něj motat nemůže. Protože žijeme v počínající době elektrické, pak taková možnost parkování samozřejmě nemůže nebýt vybavena nabíječkou. Takže ano, v rámci stání na balkoně lze vůz také zapojit do zásuvky a během pobytu ho dobít. 

Zájemci o tento způsob ubytování si musí připravit minimálně 230 eur na noc, tedy v přepočtu něco málo přes 5500 Kč. 

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?