Vlákno názorů k článku Z Prahy do Ženevy a zpět: Dva tisíce kilometrů se Škodou Fabia Combi 1.0 TSI od ted - paráda ....... jo auto dobrý to jo ale...

ted (neregistrovaný)
paráda ....... jo auto dobrý to jo ale prostěs tímhle motorem ani náhodou ,kdysi jsme se smaly htpčku ale tohle je otřesný ,máme v práci 12 těchto povedených kousků zkusil už někdo do toho naložit váhu užitečného zatížení a jet s tím třeba k moři ...pak to má i problém na dálnici a to se nebavím a tom že bych jel po kopcovitých okrskách ... nebo nedej bože si na to dát tažný zařízení či rakev na střechu a co ten motor bude říkat až bude mít najeto tak 80 000 km ..asi už moc ne .... a to bohužel není problém jen škodovky ale všech těhle maloobjemových srágor ... protože výkon na papíře a na brzdě je uplně něco jiného než v bězném provozu kde chcete jen třeba bezpečne předjet ...... pozitivní na tom je asi to že časem nebude moc starých ojetin protože tohle bude jezdit tak pět let .
Jiří (neregistrovaný)
V podstatě jste si odpověděl sám. Když si koupíte oblek, tak s ním nepolezete kydat hnůj a když si koupíte montérky, tak v nich asi nepůjdete do opery. Jinak řečeno "naložit váhu užitečného zatížení a jet s tím třeba k moři" chce jiné auto, než to, co je určené pro jízdu kolem komína. Bohužel lidi kupují auta ne podle toho, co potřebují, ale podle toho, co má soused nebo co jim dovolí peněženka. No a pak se občas někteří do té opery pokusí i v těch montérkách (navíc vyžehlených) dostat.