Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Z Prahy do Ženevy a zpět: Dva tisíce kilometrů se Škodou Fabia Combi 1.0 TSI. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Jiří Doležal (neregistrovaný)
Dobrý den, v nastavení navigace lze samozřejmě odškrtnout volbu "Dynamická trasa". Poté se trasa již nebude přeplánovávat, jen vás bude zvukově v českém jazyce informovat o případných problémech na naplánované trase. Za uvedenou situaci nemůže ani tak škodovácká navigace jakožto poskytovatel dopravních informací. Stejný dodavatel obstarává dopravní informace i pro některé jiné značky a to i dokonce mimo koncern VW, holt žádný systém není dokonalý. Já osobně kombinuji vestavěnou navigaci se smartphonem (ať už Google maps nebo Waze) a musím říct, že nejlepší je spolehnout se vždy na vlastní úsudek a zdravý rozum, jelikož ani tyto navigační aplikace nefungují vždy 100%. Pokud chcete používat Google Maps na displeji vestavěné navigace, není nic jednoduššího, než telefon (pokud je androidí) připojit přes USB a mapu zobrazit na displeji infotainmentu. V případě iPhonu jsou k dispozici Apple maps a jejich navigace.