Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Z Prahy do Ženevy a zpět: Dva tisíce kilometrů se Škodou Fabia Combi 1.0 TSI. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
ted (neregistrovaný)
paráda ....... jo auto dobrý to jo ale prostěs tímhle motorem ani náhodou ,kdysi jsme se smaly htpčku ale tohle je otřesný ,máme v práci 12 těchto povedených kousků zkusil už někdo do toho naložit váhu užitečného zatížení a jet s tím třeba k moři ...pak to má i problém na dálnici a to se nebavím a tom že bych jel po kopcovitých okrskách ... nebo nedej bože si na to dát tažný zařízení či rakev na střechu a co ten motor bude říkat až bude mít najeto tak 80 000 km ..asi už moc ne .... a to bohužel není problém jen škodovky ale všech těhle maloobjemových srágor ... protože výkon na papíře a na brzdě je uplně něco jiného než v bězném provozu kde chcete jen třeba bezpečne předjet ...... pozitivní na tom je asi to že časem nebude moc starých ojetin protože tohle bude jezdit tak pět let .