Vlákno názorů k článku Praha odstraňuje značky upravující rychlost. Řidiči se tak mohou octnout v radarové pasti od Radek - Jsou to zloději. Člověk jeden po x letech...

Radek (neregistrovaný)
Jsou to zloději. Člověk jeden po x letech do Prahy a pak se po návratu domů bojí, jestli někde nepřehlédl nějakou značku. Cedule, že je člověk už v Praze... Se dá celkem snadno na silnici pro motorová vozidla přehlédnout, pokud zrovna řešíte nějakou situaci či předjíždění dvou kamionů. Navíc bývá mnohdy "mimo město" a vám pak ani nemá možnost dojít, že v tom městě už jste a máte zpomalit. Nejsem sám, kdo když do Prahy zavítá, tak se ptá sám sebe... "kur*a kolik tu můžu jet?". S tímhle ať jdou do háje. Naopak si myslím, že v hustém provozu by měl být řidič častěji informován o rychlostních omezeních, protože musí být více v pozoru a riziko, že zrovna přehlédne ceduli je daleko větší.
Petr (neregistrovaný)
Radku máte pravdu, zní to logicky. Ovšem musíme si uvědomit, že politici zvolení prostým lidem tu rozhodně nejsou pro jeho dobro. Naopak, musí mu co nejvíce znepříjemnit jeho život. Jak jinak si počínání těchto námi zvolených darmojedů omluvit ? Některé nápady jsou skutečně napřesdržku, bohužel. Ale zase na druhou stranu je vidět činnost, že je úplně nesmyslná je jedno. Nicméně jak říkáte, návštěvník metropole který jede jednou za čas je tak trochu ve stresu, provoz je silný, místní jedou s přehledem protože místní situaci znají a je vcelku nabíledni spíše pomoci se orientovat než házet další klacky pod nohy. Bohužel. Mám pocit, že nadbytečnost více nežli značek, bych spíše přiřkl tomu, který tuhle s prominutím kravinu vymyslel.