Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Praha odstraňuje značky upravující rychlost. Řidiči se tak mohou octnout v radarové pasti. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Petr (neregistrovaný)
Radku máte pravdu, zní to logicky. Ovšem musíme si uvědomit, že politici zvolení prostým lidem tu rozhodně nejsou pro jeho dobro. Naopak, musí mu co nejvíce znepříjemnit jeho život. Jak jinak si počínání těchto námi zvolených darmojedů omluvit ? Některé nápady jsou skutečně napřesdržku, bohužel. Ale zase na druhou stranu je vidět činnost, že je úplně nesmyslná je jedno. Nicméně jak říkáte, návštěvník metropole který jede jednou za čas je tak trochu ve stresu, provoz je silný, místní jedou s přehledem protože místní situaci znají a je vcelku nabíledni spíše pomoci se orientovat než házet další klacky pod nohy. Bohužel. Mám pocit, že nadbytečnost více nežli značek, bych spíše přiřkl tomu, který tuhle s prominutím kravinu vymyslel.