petr (neregistrovaný)
jasně.... 2 měsíce zdarma, když byla korona, tak je potřeba to někde dohnat. tyhle dementní nápady vymýšlí pouze honorace co si vozí zadek zdarma někde do sněmovny atp.. co chudáci živnostnici, co pracují a potřebují k práci auto ve kterém mají nářadí, materiál atd.. hlavně vybrat, vybrat, vybrat ... otázkou času je, kdy začnou vybírat za " parníček byl?"
Jan Prouza (neregistrovaný)
Je houšť a větší kapky... každej den děkuju bohu, že mě před patnácti lety napadlo vypadnout z Práglu na ves. Voškubat, voholit, znemožnit, omezit, podojit, pokazit, zregulovat, přikázat, zakázat, zdražit, zhoršit, zahrát...
David (neregistrovaný)
Tak ono to je jedno když nejste místní tak tam místo pro parkování stejně nenajdete. Jen fialové zóny a ty jsou stejnak zabrané teda teď se bavím o centru města. Já to řeším tak že jezdím parkovat sem https://fixparking.cz/ a do centra MHD přijde mi to jako jednoduší a hlavně parkoviště je hlídané takže no stress. Už párkrát jsem se v Praze takhle zásek asi pulh než jsem našel nějaký místo kde zaparkovat a ještě jsem pak musel jít další půl hodinku peška na místo kam jsem potřeboval, takže po takový zkušenosti jsem to vzdal.
Tomáš (neregistrovaný)
Všechno se zdražuje. Tím, že budu platit víc za své staré auto mě nedonutí k tomu, abych si koupil nové. Tam se něco rozbije a už si to sám neopravím. Hlavně by mě ani nebavilo s takovým autem jezdit. Kde za mě všechno dělá počítač, je dost nuda... Do auta jsem si koupil nový autorádio tady https://www.2din.cz/ a teď mě s ním baví jezdit o to víc :-D . Nikde jinde nemám čas si v klidu pustit písničky.