Vilém78 (neregistrovaný)
Zdálo se mi, že platím celkem vysoké povinné ručení, a tak jsem zkusil najít něco lepšího přes https://www.insiacare.cz/nejlevnejsi-povinne-ruceni-nejkvalitnejsi/ Byl jsem velmi mile překvapen, když jsem dostal nabídku, která byla jen za půlku toho, co jsem platil doposud.
Polaskovaval (neregistrovaný)
No, mně zrovna letos moje stará pojišťovna zdražila povinné ručení dost výrazně. Tolik se mi za něj ale teda moc platit nechtělo, zvlášť když s autem vyjíždím na silnici jen párkrát do týdne. Když jsem si hledala co s tím můžu dělat a jaké mám vůbec možnosti, tak se mi podařilo narazit na tento srovnávač https://www.porovnej24.cz/povinne-ruceni díky kterému jsem zjistila, že když přejdu k jiné pojišťovně, tak budu platit o dost méně. Nakonec jsem to tedy tak udělala a zatím spokojenost.

Mám štěstí, že se o všechny moje pojistky stará jeden pojišťovací poradce, který mi vždy zavolá a upozorní, že by bylo lepší přepočítat a změnit nastavení pojistky. Nedávno jsem měla problém s tím, že mi na parkovišti nacouval jeden řidič do mého auta. Nechtěl mi zaplatit škodu, a tak jsem se obrátila na advokátní kancelář zde, která obeznámila dotyčného řidiče, že způsobil škodu a kolik mi má zaplatit. Během jednoho měsíce mi škodu zaplatil a bylo hotovo.