Pavel (neregistrovaný)
Ale měla by se obnovit povinnost mít na autě zadní "zástěrky", které byly zrušeny na popud C. Svobody. Odůvodnění vysokými nárazníky dávno padlo a auta za sebou vystřikují nehorázné množství špinavé vody. Rychlé zneprůhlednění čelního skla může být důvodem pro havárii!
Pavel (neregistrovaný)
Co bude a nově nebude muset být v povinné výbavě automobilů od 1. října 2018 v povinné výbavě musí být reflexní vesta v povinné výbavě musí být výstražní trojúhelník v povinné výbavě nemusí být náhradní pojistky v povinné výbavě nemusí být náhradní žárovky v povinné výbavě nemusí být náhradní kolo* v povinné výbavě nemusí být klíč na matice od kol* v povinné výbavě nemusí být příruční zvedák automobilu* Vysvětlivka: * = platí pouze pro automobily, které jsou vybaveny pneumatikami umožňujícími nouzové dojetí a současně jsou schopny defekt indikovat; případně pro vozidla vybavená prostředky k bezdemontážní opravě umožňující nouzové dojetí; nebo vozidla se zajištěnou asistenční službou Zdroj: Ministerstvo dopravy ČR.
Hilsky vojtěch (neregistrovaný)
a potom se divíme že jezdí tolik aut bez řádného osvětlení někdy nevítí na levé straně ani parkovačka nato hlavní světlo ještě ýe tet vzimně se dá pochopit že se nejedná o motorku ale v letě je to problem taky hodně řidičů se spoléha na mlhová světla
rozlobenný občan (neregistrovaný)
Výbava v roce 2020 bude hlavně zaplacená daň za provoz aut,která jsou vyrobena před rokem 2005,Euro 3=4000 kč/rok,Euro2=8000 kč/rok,Euro1=10000 kč/rok a Euro0=16000 kč/rok.Hlavně staří lidé z vesnic se již na tento poplatek těší.Díky pane Babiš a Ťok.
Razor (neregistrovaný)
Naprosto správné, ještě bych to pořádně zvednul, ať zmizí z cest ty smradlavé a nebezpečné plečky! Význam neustálych náhrad motorů, které nejsou na trhu ani rok, je opravdu přínosný pro ekologii, když jedna taková plečka vydá za 10 nových maloobjemových motorů! Dokud nebudou řádné a tvrdé restrikce, tzn. vozidlo starší 15 let, které není po prvním majiteli = žádné výkupy bazary, ale šrotovat, pak se nic nezmění a planeta půjde už definitivně a nenávratně do sraček!
kelenda (neregistrovaný)
Auta nad 3,5 tuny mají již po několik let mýtnou krabičku a platí od najetého kilometru.Čím starší náklaďák,tím vyšší sazba za ujetý kilometr po dálnici.Kdo jezdí po okreskách tak neplatí zatím nic.Slavné ANO již uvažuje platit mýto i za silnice jedničky.To by prodražilo dopravu zboží a vše by zdražilo.
Kuba (neregistrovaný)
Už mě serete stim jak pořád urazite Babise a vše na něho hazite. Za 1 zvolili jste ho 2 tuhle republiku dostal že sracek a dostává pořád ne jak ty zmrdi co tam byli před ním a mysleli je na své 3 všechny máte práci, základy se vám zvedají atd. Nebudu pokračovat, pac by to bylo na dlouho. Tak pro tu republiku udělejte něco vy a nemelte sračky a nesvadejte to pořád na jednoho člověka!!!!! Omlouvám se, nejsem zastánce Babise, ale vše co se stane svádí tě jen na něho.
prazak44 (neregistrovaný)
Jsou to drbani s jejich daněma pro ně. Tzv.,,podnikatelé,,-dřívější veksláci,zlodějíčci a estébáčci a pan Babiš daně platí a jsou stále v mínusu chudáčci. Někteří si z daní staví hnízdečka, jiní hnízda vitte pane předsedo....A my ostatní daně platit musíme i s hovínka, které máme.Logicky by to měl být prd, ale je to největší položka přijmu státu a ti drbani z toho žijí a navíc si ještě berou z unijních peněz. Jo ta unie jim hraje do noty,vždyt je to jejich dítě a bič na nás normální a slušné lidi. Mám v garáži škodu 120, atestovanou jako veterána. Nevím, proč bych za ni měl platit 16 tis, když ji mám pro radost a najedu s ní v roce cca 1000 km.Takže dan z chudoby? Jak zde pán již psal.Člověk může být nenažraný, ale hromadné obžerství je fakt prasárna a kdysi bylo potrestané. Věřím, že opět bude.
Libor (neregistrovaný)
v povinné výbavě podle vyhlášky 341/2014 skutečne není, ale §5, odst. 1 zákona 361/2000 nařizuje řidiči mít vestu na sobě při pobíhání kolem auta při nouzovém stání mimo obec. Z toho je jasný že jí musím mít s sebou
Antonín (neregistrovaný)
jak v roce 2019, toto je platné od 1. října 2018 ..... autor článku se probudil ???