Ano už ne! (neregistrovaný)
Mám lpg, a jezdím z Krkonoš do Tater 2x do roka, do Prahy nejezdím a z Turnova do Liberce je to bez poplatku. Známku nepotřebuji. Tak vážená vládo, z mé kapsy už nebudete mít na dálničním poplatku ani korunu. Z Wroclavi do Katovic platím 280,- jízda po polské dálnici je kultivovaná a klidná, bez front jen u výjezdu si člověk počká do 5min. Nicméně o co je to delší, cca o 80km cena lpg startuje na 11.70 neboli 1.89zl. Už i dopravci zjistili, že při cestě do Krakowa a na sk, je lepší se vyhnout ČR vyjde líp a rychleji.
asdf (neregistrovaný)
Hmm, ale na eshopu oficialnich prodejcu znamek ta znamka na CNG neni, tedy nejde koupit, takze schvalili slevu co realne neexistuje :D Takova klasicka zlodejina... Majitele LPG se teda nemusi bat, ze s nima vyjebali orpti CNG majitelum ;) Stat ve sve dobrote neprodava ty levne, takze CNG auta jsou na tom stejne jako LPG :D
David (neregistrovaný)
Emise na LPG jsou celkově nižší než na CNG, takže to nějak nechápu. Měla by platit stejná pravidla jak pro CNG, tak pro LPG a mimochodem elektromobily nemají v celku nižší CO2 jak ostatní vozidla. Nejlepší by bylo, kdyby platili všichni stejně a navíc elektromobily jsou strašně drahé, takže ten kdo si ho koupí, nemá problém zaplatit si známku v za 1500 Kč na rok.