Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Policie stále nemá dost, kupuje další Superby 4x4 DSG. Zaplatíte je vy. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Dusty (neregistrovaný)
Pro pana Janovského: Nevim kudy tu trasu jezdíte, ale na D2 jsem při poslední jízdě potkal Superby 2. Jeden vyčkával na 3.km a druhý najížděl od Podivína. Pro pana Míru: Váš přístup mi přijde jako "krásný" případ uvažování snad půlky národa. Chytejte nebezpečné řidiče a všechny, kteří porušují předpisy, ale když já spěchám, tak mě nechte na pokoji, protože k tomu mám důvod. Když mě zastaví PČR a zeptají se, jestli jsem si vědom, čeho jsem se dopustil, samozřejmě řeknu, že ne (ikdyž to vím). Ale pokud vytáhne fotku z radaru, tak pokud vím, že jsem jel rychle, tak z nich a hlavně ze sebe, nebudu dělat voly a zaplatím. Už jenom kvůli tomu, že nechci, aby příště radši zalezli na benzinku a nedělali nic. Zatím mám s dopravími policisty jen dobré zkušenosti, vždycky to byli lidi, se kterými se dalo mluvit a nad některými věcmi i zamhouřili oko. Samozřejmě jsou i jiné přestupky, které mi vadí víc než rychlost, ale většina z nich (nedodržení bezp. vzdál., jízda v levém pruhu dálnice, předjíždění na plné...), ale pokud nebudou kamery na všech silnicích (asi by se to nikomu moc nelíbilo), tak se moc postihovat nedají...