Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Policie dnes slaví měření rychlosti. Akce Speed Marathon upozorňuje na potřebu výběru peněz. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
RP (neregistrovaný)
Naprostý souhlas s článken. O bezpečnost vůbec nejde. Jde především o to zastrašit pracující plebs a vytáhnout z něj peníze. Národním sportem Čechů je udavačství,takže další zobání pro morální mrzáky je pořad Policie v akci a potom zprávy jak PČR má svůj měřící den a dbají na bezpečnost. 65% pokut je uděleno v rozporu se zákonem a my se jak ovce stále necháme okrádat od PČR,unterfízlů a státních represivních složek. Ještě jim v tom pomáháme tím že udáváme bližního svého. A pro moralisty jen připomínám,že neschvaluji jízdu 100km/hod v dědině u školy,hospody,obchodu,přechodu a pod,ale jak už bylo psáno výše-přece si s tím nebudou dávat a vybírat u školy,kde většina lidí dává pozor. Víc peněz se vybere,když měří na 4-proudé silnici,kde jse z nepochopitelných důvodů omezena rychlost na 50km/hod,právě z důvodů,aby se zde vybralo co nejvíc peněz. Lidí je jako sr.ček....Kefalin. Čest...