Tryniti (neregistrovaný)
Pokud budež dodržovat tak se nemusíš bát stých pokud. A co se tyče že jezdi ve městě 40 km tak se nediv je lepši jet opatrné než mít nehodu a co se tyče že jedou min než 90 km mimo obec tak ty nebraní nic jen hodit blinkr a obejit toho řidiče ,k čemu ho tam maž
VLADIMIR (neregistrovaný)
Tryniti navsiv prosim autoskolu nebo raci vrat papiry 80% ridicu jak ty neumi ridit nevi co zvozem a problem 1,2,3 rozjezd nez udelaj 50 nebo vubec je kolona jako krava diky neukaznenim + nezkusenim ridicu je na silnicich nehorazny chaos pokud jezdis do kaufu porid si kolo nebo kolobezku DD:
Bla (neregistrovaný)
Tyto limity jsou pro moderní auta naprosto zcestne. To jak jsou nastaveny mohlo platit za komancu, když lidi jezdili Škodou 105/120, která stejně o moc víc nejela. Druhá věc je stav silnic, které jsou ve mestech a na odlehlejších okreskach spíš na tank, než auto. Co se týče předjíždění, zkus si předjet na okresce blba, co jede 60km/h prostředkem silnice a odmítá se uhnout. Buď skončíš ve strouze nebo v lepším případě přijdeš o zrcátko. Jinak pánové, ne že bych chtěl rejpat, ale mohli byste se aspoň naučit česky, když už se chcete vyjadřovat písemně...
Enigma (neregistrovaný)
Většina z nás jezdí celkem slušně. Tady to pásmo malého překročení je nastaveno dost tvrdě, úzkostlivé hlídání rychloměru ke zvýšení bezpečnosti nevede, spíš je reakce řidiče na událost na silnici horší. Nemůžu si pomoci, ale tohle je prostředek, jak vytáhnout z lidí další peníze a naplnit kurzy pro vybudované.
Jakub (neregistrovaný)
Pokuty jsou sami o sobě jen o tahání peněz z nás řidičů. Pochopím policejní vůz který je vidět, každý spomalý. Ale policie, v jejichž řadách je sposta zakomplexovaných idiotů, kteří na škole byli bez kamarádů nebo šikanováni(u nás v jedné takové stanici dělají 2 tehdejší spolužáci, absolutně nepochopím jak mohli udělat psychotesty), tvrdí že má málo lidí. Takže není vidět, raději to svedou na podstav. Ale za 2 miliardy nakoupí auta, ke kterým se budou chovat hůře než kdejaký lajdák. Tím že budou do prostřed obcí civilní staré Octavie a Felicie s bradavicí(ano i takovéhle vrky s bradavicema na Benešovsku používají), ničemu nepomohou. Jen vytáhnou peníze a je jim úplně jedno jak jezdíte, můžete couvat 20kilometrů, jezdit drfitem, bejt vyvalenej z okna ala Ice Ventura ale jediné co udělají je, že někde nechají stát auto, zmáčknou tlačítko a budou čumět do telefonu, hrát hry nebo surfovat na internetu a vesele u toho vykuřovat.
Ivan (neregistrovaný)
Tyhle obecní radary bych zrušil jelikož se mi osobně stalo že město Trhové Sviny my poslalo vyvu o prekročení rychlosti,nasledně jsem si došel aby my ukazaly fotku o prestupku a oni mě měli vyceného jednou a na druhé fotce bylo jiné auto tudíž pan uředník řekl no je dobře že jste si toho všiml a nic platit nebudete!!!!otazka k zamyšlení kolik asi přijde za rok takových to chybných obvinění??Měli by to zakazat když vlastně nikoho obviní ale fotku rovnou nezašlou a muže se stát že to muže být omyl..
Viktor Švarc (neregistrovaný)
Pane Šourku vy jste recidivista už jenom díky vašemu jménu. No důležité je vědět kde ty kurvy měří a poznat ty naše kobry 11 v ocktaviích to je základ pak už je to jen a jen na vás jakou rychlostí budete jezdit dokud vás nechytí a nebo neuděláte jinej průser...
Radovan, Kolín (neregistrovaný)
Až moc často se řeší vyšší rychlost, kterou moderní auta, v dobrém stavu, zvládají v pohodě motoricky i brzdově. Asi by bylo dobré zabývat se psychouši za volanty, kteří nás předjedou rychlostí 90 ve vesnici, kde je dvojitá plná čára, několik přechodů za sebou, ...., kamioňáky, kteří za volantem čtou noviny, mapy, telefon v ruce stále, ... a hlavně, mají potřebu na D1 předjet svého maďarského kolegu rychlostí o 5 km vyšší, na což potřebují asi 2-3 km a naserou stovku slušných řidičů osobáků, kteří chtějí plynule jet z místa A do místa B a drbou se několik kilometrů za blbem v tracku. Mimochodem, pánové-dámy věku 70+, v korkových pantoflích, naslouchátky v uších, jedoucí sice předepsanou rychlostí, ale nevnímající situaci provozu kolem, neukazující při odbočování, nesvítící, .... jsou taky ok , ne ?
Josef (neregistrovaný)
Nejsmutnější na celé situaci je to, že vždy když mě zastavuje policajt se slovy kontrola dokladů a stavu vozidla, tak si vzpomenu na svého spolužáka a jeho o dva roky staršího bratra. Jeden základkou tak tak prolez "vystudoval" opraváře zemědělských strojů. Druhý ani neprolez a aby splnil povinnou školní docházku tak "vystudoval" dvou a půl letý obor krmiče krav v Nečtinech. Ani snad nechci zmiňovat, jaký to byli a jsou fyzický chcípáci. Oba nastoupili k policii, odseděli si to jako hlídači na vrátnici zadržovacího tábora a když na ně byl kladen požadavek vyššího vzdělání, tak oba skončili a vesele pobírají rentu z našich daní. Tak nevím co mi chce tento výkvět elity kontrolovat a zda se mám cítit bezpečně.
Jarek (neregistrovaný)
A jak je to s šikanou řidičů od Policie?Jezdím denně od 1 hodiny ranní do 15 hod.s bagetama a zažil jsem několikrát že je kolona akorát narazíš na plnou a první auto jede 70 letý člověk 38km/hod v obci či mimo...!!!!Pochopitelně to se stává po 7 hodině ranní když nakouknu přes plnou kde končí a bude se dát předjet.....stává se často že najednou z obce vyrazí civilní Octávka samo že policajtů toto znám tak se nechám předjet a oni jsou schopni jet TAKY V OBCI 45km/hod a čekají co uděláš pokud přidáš jedeš 56km/hod a hned tě zastaví a bylo to za 500kč.A nejvíc se musím smát vždy policajti řeknou jel jste 56,5km/hod.A pak se mluví o toleranci 5km!!!!Jde jen o šikanu o které bych mohl vyprávět na silnicích kde a jak jsou schovaní policajti......A když jim řeknu jste pěkně provokovali než jsem Vás předjel ...škoda že se nestaráte o neosvětlený traktory co jezdí mezi 4-5 ranní sice nevím kam jezdí tak brzo ale budiž.
Pavel (neregistrovaný)
Jen takový dotaz...jakou máte kdo zkušenost ze zahraničí s civilními auty, které buzerují s překročením rychlosti? Já cestuji poměrně dost ale zdá se mi, že v drtivé většině jsou to standardně označená auta. Zato tady (ve jménu "protipirátství") se to pomalu dostává do obludných rozměrů, kdy rychlost prakticky už neměří jiná auta, než civilní, neoznačená. To mi prostě přijde jako prasárna, která mi zavání stbactvím. Jsou to policajti, mají mít standardní značení.
Franta (neregistrovaný)
S tímto Vašim výrokem naprosto nesouhlasim: ''Tady vidíte, že mnohá měření nemají nic společného s bezpečností a nemají za cíl postihovat a trestat viníka, ale jen plnit obecní kasu.'' Já si myslím že pokud někdo poruší zákon, musí následovat trest. Pokud je trest dost vysoký, člověk si to uvědomí a příště si dá pozor - to je vhodné ke zvyšování bezpečnosti na pozemních komunikacích. Naopak, zavedl bych systém jako mají např ve Švýcarsku nebo Skandinávii (nejvyspělejší země světa), kde platí pokuty v procentech z výše svých příjmů...
petr (neregistrovaný)
V posledním typu má autor chybu. Policie ČR řádné automatizované (úsekové)radary neprovozuje. Někde územní odbory měří (laser, mikrovlna), ale nezastavují a obesílají provozovatele ke zjištění řidiče. v tomto případě nelze "odpustek" použít
skodafil (neregistrovaný)
Schválně vy, kdo jezdíte více: kolik procent času koukáte na tachometr, abyste náhodou nejeli rychleji místo toho, abyste dávali pozor na provoz okolo? U mne to odhaduji mezi 20% - 50% času, kdy kvůli hypertofovanému meření rychlosti vždy a všude nesleduji provoz, jak bych měl. Kdyby to mělo jediný život zachránit a jedinou korunku do obecního rozpočtu přinést. Takže protože akce vyvolává reakci, od mne neuvidíte za pokuty ani korunu, i kdybych vás k soudu měl dotáhnout, vy obecní gangsteři. A s policií se nebavíme. Nikdy, nikde, o ničem.
Michal Krejčí (neregistrovaný)
Příteli,to je mi opravdu líto.Ale,nezapomeň na to,že existuje záchranná služba a taky to že použít paragraf krajní nouze se nedá použít,pokud má přítelkyně jen rozřezanou ruku. Nehledě na to,že pokud měla tepenné krvácení je lepší s ní nehýbat a vyčkat příjezdu RZS.
zdenek (neregistrovaný)
nejsem žádný pirát a ani závodník za rok mi přijde tak 2 Pokuty za rok ale kašlu jim na pokuty abych plnil jen státní pokladnu jsem právně pojištěny na pokuty a vše vyresi pravnik