Pokud vám připadá Bentley Bentayga málo okázalá, Prior nabídne řešení

přidejte názor
Autor: Redakce
  • Na světě je další úprava pro Bentley Bentayga

  • Po poněkud zběsilých kreacích přichází relativně střízlivý tuning od společnosti Prior Design

  • Základem je rozšířená karoserie, zájemci ovšem mají k dispozici také nový výfuk, jiné disky nebo úpravy interiéru

Bentley Bentayga coby oficiálně nejrychlejší SUV na trhu je jedno z těch aut, která další vylepšení nepotřebují. Ale jak známo, někteří zákazníci prostě chtějí za každou cenu vždycky něco navíc. Proto se už na Bentaygu úpravci typu společnosti Lumma Design dříve podívali, proto teď přichází se svým tuningem také Prior Design.

Doporučujeme: Bentley Bentayga Mulliner aneb Když vám přijde luxusní SUV málo luxusní

Na rozdíl třeba od zmíněného Lumma Design jsou tentokrát úpravy spíše decentní. Základem je aerodynamický paket obsahující spoiler pod přední nárazník, poměrně malý zadní difuzor a především rozšířené blatníky. O kolik přesně je Bentayga širší, to Prior Design v oficiálních materiálech neuvádí, stejně jako cenu. Pokud se ovšem musíte ptát, kolik tyto věci stojí, pak nejste cílovou skupinou. Aerodynamický paket je dostupný pro všechny verze Bentagy, tedy i pro tu dieselovou, která shodou okolností tento týden parkuje v naší redakci.

Komu rozšířená karoserie nestačí, ten může požádat společnost Prior Design také o zvučnější výfuk, nechybí ani kované disky složené ze tří částí o velikosti až 23 palců, snížený podvozek a další záležitosti typu speciálních laků karoserie nebo jiného čalounění sedadel.

Doporučujeme: Nová aplikace Bentley vám přivolá Bentaygu i ostatní modely, kamkoliv si budete přát

Jak taková upravená Bentayga vypadá, to si můžete prohlédnout v přiložené galerii. Jak jezdí verze osazená osmiválcovým dieselovým motorem, o tom se už brzy dočtete v připravovaném redakčním testu.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?