Vlákno názorů k článku Plány automobilek jsou jasné. Za rok nastane boom elektroaut od M. Novák - Automobilky postihlo šílenství typu elektromobility, protože se obávají,...

M. Novák (neregistrovaný)
Automobilky postihlo šílenství typu elektromobility, protože se obávají, že když s tímto nesmyslem nepřijdou jako první, tak budou mít problémy s prodejem klasických spalovacích aut. Na toto ale nejsou připraveny ani technologie, ani infrastruktura. Opět se v EU, jako skoro se vším dělá všechno naopak. Místo, abychom ještě několik let vyvíjeli a stavěli potřebná zázemí, tak se to udělá naopak, vyrobí se masa drahých elektroaut, které nebude kde nabíjet a dojde k masivnímu nedostatku baterií a infrasktruktury. Jako vždy, úředníci EU ukázali, že žijí v jiném světě, za kancelářskými zdmi a počítačem, kam starosti běžného světa a většiny lidí nedoléhají. To se to pak lehce vymýšlejí nesmyly, když žijete v pohádkovém světě.
Petr (neregistrovaný)
Atomobilky žádné šílenství nepostihlo. Jsou do výroby a prodeje nuceni novými emisními limity CO2. Jinak se totiž na průměrnou spotřebu 2,5l/100km nedá dostat. Šílenství postihlo evropské politiky.