Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Plány automobilek jsou jasné. Za rok nastane boom elektroaut. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Jindřich Vsetínský (neregistrovaný)
A ještě jedna věc mi vrtá hlavou: Jak to bude se snížením výběru spotřební daně z pohonných hmot, když budeme jezdit na elektřinu? Tak si myslím, že budou elektromobily po určité počáteční době rozmachu zdaněny, aby si stát přišel na to co pozbyl v neprojetých PHM. Jenže o tom se teď asi nesmí mluvit, protože to není IN! Takže jak to chodívá, lacinější v provozu to do budoucna nebude, jen ta drahota elektromobilů nám zůstane. No a to povede určitě k tomu, že se lidé budou držet svých starých aut co nejdéle. Takže stát asi zase zavede protiopatření ve formě zdanění automobilů podle emisních tříd, aby to popostrčil. Obávám se, že nás v dohledné době nic dobrého nečeká.