Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Plány automobilek jsou jasné. Za rok nastane boom elektroaut. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
M. Novák (neregistrovaný)
Automobilky postihlo šílenství typu elektromobility, protože se obávají, že když s tímto nesmyslem nepřijdou jako první, tak budou mít problémy s prodejem klasických spalovacích aut. Na toto ale nejsou připraveny ani technologie, ani infrastruktura. Opět se v EU, jako skoro se vším dělá všechno naopak. Místo, abychom ještě několik let vyvíjeli a stavěli potřebná zázemí, tak se to udělá naopak, vyrobí se masa drahých elektroaut, které nebude kde nabíjet a dojde k masivnímu nedostatku baterií a infrasktruktury. Jako vždy, úředníci EU ukázali, že žijí v jiném světě, za kancelářskými zdmi a počítačem, kam starosti běžného světa a většiny lidí nedoléhají. To se to pak lehce vymýšlejí nesmyly, když žijete v pohádkovém světě.