Peugeot 301 má po faceliftu. Dostal upravený design a dotykový displej

přidejte názor
Autor: Redakce
  • Peugeot 301 prošel decentním faceliftem 

  • Pozměněný design více odpovídá nejnovějším modelům značky

  • Interiéru dominuje nový sedmipalcový dotykový displej 

Peugeot představil modernizovanou verzi sedanu 301. Zásadní novinky nečekejte, v podstatě se jedná pouze o kosmetické úpravy. Vylepšen byl design a interiér. Motory zůstávají stejné. Francouzský sedan tak následuje svého sourozence v podobě modelu Citroën C-Elysée. Jeho facelift představila automobilka nedávno.

Doporučujeme: Faceliftu se dočkal i Citroën C-Elysée. Technika ale zůstává prakticky stejná

Zřejmě tou nejvýraznější změnou je design. Peugeot 301 dostal přepracovanou přední část, kde najdeme novou masku chladiče, nové světlomety a jiný nárazník. Důvod je prostý. Výsledek lépe odpovídá nejnovějšímu designovému trendu, který automobilka nasadila spolu s modely 3008 a 5008 nové generace.

Hlavní novinkou interiéru je sedmipalcový dotykový displej. Ten bude kromě jiného přenášet obraz parkovací kamery. Nabídne také navigaci TomTom a systém Mirror Screen triple play. Díky němu bude moci posádka připojit svůj chytrý telefon přes Apple CarPlay, Android Auto i MirrorLink.

Doporučujeme: Peugeot 5008 se z MPV proměnil v SUV. Má sedm sedadel a také tříválec

V současnosti se Peugeot 301 nabízí se zážehovými motory 1.2 PureTech (60 kW) a 1.6 VTi (85 kW). Zájemci o vznětový agregát mohou sáhnout po čtyřválci 1.6 BlueHDI (74 kW). Na tom se v rámci modernizace nic měnit nebude. Automatickou převodovku ale dostanete pouze k silnější benzinové jednotce.

Peugeot 301 vstoupil na trhu v roce 2012. Od té doby automobilka vyrobila již více než 360 000 exemplářů. Více informací najdete v tiskové zprávě.

Otevřít tiskovou zprávu

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?