Tyna (neregistrovaný)
Přesně jak píšeš , přímo to zakazují protože si vyhřívání zničíš . 50 let myju auto normálním autošamponem jako asi tak 90 % řidičů a auta když jsem prodával byli v dobrém stavu , co se týče laku , nemluvím o škrábancích od blbců z parkovišť .
Cyril (neregistrovaný)
Já se snažím umýt auto dobře, ale přiznám se, že na něj pak nedávám žádný vosk a nic podobného. Auto ale umyju pořádně. Zainvestoval jsem do vapky Karcher, kterou jsem si objednal z https://www.profinaradi.com/vysokotlake-cistice-vapky-karcher, a to je paráda. Použiju auto šampon a auto se bez většího úsilí blýská jako nové.
Kryštof (neregistrovaný)
Mě mytí auta nikdy nebavilo. Nejsem ten typ, co auto pravidelně leští. Já sem rád, když ho umyju tak jednou za rok :-D . K Vánocům jsem si koupil novou autokosmetiku z https://www.2din.cz/ a musím říct, že mě to s ní docela baví. Špínu z auta krásně uvolní, takže mám auto umytý během chvíle. Myl jsem ho v zimě a od té doby ne, tak bych ho možná mohl o víkendu zase umýt.. Uvidíme :-D .
Pavel (neregistrovaný)
Já například už jezdím zásadně jen do ruční myčky. S automatickými bohužel nemám úplně tu nejlepší zkušenost. Nikdy mi taková myčka auto neumyla pořádně. A jednou se mi dokonce stalo, že jsem z myčky měl škrábance na laku, to nebylo úplně příjemné. Naštěstí jsem s tím zajel do https://www.united-6.cz/ kde se jim to povedlo opravit.
Pítrs X (neregistrovaný)
Hlavně si teda myslím, že lidé neví, jak má správně vypadat mytí interiéru vozu a strašně často si ničí plasty nebo čalounění, podle toho, v jaké výbavě vůz mají. Přitom přípravky na interiér vozu dneska jsou běžně dostupné a jejich použití zvládne i laik. :-) Ale tak samozřejmě každého věc, že ano. ;-)
Jáchym (neregistrovaný)
Já jsem na mytí auta velký pedant, takže si dovolím říct, že nedělám nic špatně. Používám kvalitní přípravky, které si objednávám z https://www.eg-detailing.cz/myti-auta/ , mycí houbu a na leštění jelenici. Je pár věcí, které se mi za ty roky osvědčily a pak už jen čas, ne chtít mít auto umytý za půl hodiny, ale klidně se mu 2 hodiny věnuju :-) .