Štefan (neregistrovaný)
Já mám auto z roku 1998, takže je to ještě poctivé auto, na kterém jsou jednoduché opravy. Už jsem toho na něm za ty roky udělal poměrně hodně. Naposledy jsem potřeboval předělat závity, tak jsem si z https://www.nastroje.cz/zavitniky/ koupil nové závitníky a v pohodě jsem si to v garáži udělal. Nové auto bych rozhodně nechtěl. Je to samá elektronika a s tou bych si doma sám neporadil.
Karel (neregistrovaný)
Každý někdy udělá chybu. Já jsem jich při opravě auta taky hodně udělal. Jinak bych se to ale pořádně nenaučil. Práci mi dost usnadňuje to, že jsem přestal používat elektrické nářadí. Pořád za sebou tahat kabelovou prodlužku je dost komplikované. Používám tak už jenom akumulátorové nářadí, které je mnohem pohodlnější. Pracuji s nářadím značky Bosch, kterou máme i v práci, takže mám značku vyzkoušenou. Po Vánocích jsem si koupil novou vrtačku, sice jednu doma mám, ale potřeboval jsem ještě alespoň jednu, abych v ní nemusel pořád měnit vrtáky. Různé příklepové vrtačky Bosch mají na https://www.boschcentrum.com/priklepove-vrtacky , odkud jsem si ji koupil a vrtá se s ní krásně.
Radek (neregistrovaný)
Já třeba nějaké základní opravy na autě zvládnu, ale do žádných větších akcí bych se asi nepouštěl. To vždycky nechávám na svém dobrém kamarádovi, který se právě autům věnuje skoro celý svůj život. Teď si má v plánu otevřít svůj vlastní autoservis. Prý to ale není tak jednoduché. Docela velký problém u autoservisů je například nakládání s odpadem. To by měla vždy řešit specializovaná firma. Třeba tady https://ecoservis.eu/sluzby-pro-autoservisy-likvidace-odpadu/ se o tom dá dočíst víc.
Roberto (neregistrovaný)
To je ten problém, že dneska má spousta lidí problém, že si přečtou pár článků a shlédnou pár videí na internetu a už jsou z nich odborníci na cokoliv. No, nejsou. Ono je důvod, proč existují obory jako automechanik a jim podobné. Jasně, taky si doma leccos opravím. Mám slušnou výbavu z Kutilmarket.cz, ale ty složitější věci prostě přenechávám odborníkům. ;-)

Já mám staršího Fiata, který je spolehlivý a za deset let měl jen několik malých oprav. Proto na starší auta nedám dopustit, jelikož můj kamarád má jedno z nejnovějších a již s ním měl několik problémů. Nedávno mi slíbil, že vymění těsnící pásky na příruby, ale nedorazil, jelikož jeho auto mělo opět závadu.