Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Pět lákavých ojetin, které vás ale nechají někde stát. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Václav Boleček (neregistrovaný)
Samozřejmě nedá se říct, že po roce od koupení máme vyhráno, ale koupili jsme si Vw Passat r.v.2009 2.0 125kW v automatu. A krom výměny oleje a filtru jsem zatím nic neřešil. Najeto cca.17tisíc km a pohoda. Naopak auto musím pochválit je to dálniční stíhačka s průměrnou spotřebou 6,4litrů/100km a to nejsem žádný louda. Právě naopak jsem po předváděcích jízdách upustil od benzínových motorizaci, kvůli slabému zátahu /1.4tsi 90kW/ a zase u silnější a pro mě uspokojivé jízdy z 1.8tsi zase neskutečná žravost motoru jak paliva, tak oleje... A jelikož jsem tvrdohlavě chtěl pokračovat ve šlépějích vw Passat/ předtím B5/ tak jsem moc na výběr ani neměl... Ale dnes opravdu nelituji. Zpracování interiéru, betelnost, nic nevrže nepraská. A neskutečně pohodlné. Ale abych jen nechvalil, tak je fakt, že oproti staršímu modelu je podvozek naladěn na tvrdší notu, ale už jsem si zvykl... Vw navždy ♥