Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Pět lákavých ojetin, které vás ale nechají někde stát. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Luboš (neregistrovaný)
Částečně souhlasím, ale většina informací je docela blbost. Rwpsektive tak přitažená za vlasy, že mi to přijde jako reklama na PSA a TPCA. Sorry jako, ale tohle je fakt shit. Spousta hoven nasypaná na hlavu motorům a autům, co za to stojí. Ale po tomhle si každý koupí Ford Focus 1.6TDCi 80kw, kde každý mění olej posledních 7 let vypuštěním a konstrukcí olejové vany veškerý karbon, který se v motoru vytvořil skončí na dně a následně po výměně oleje se krásně vmísí do nové náplně a zasere Vám turbo a již zmiňovaný EGR ventil tak, že se z toho nový majitel při opravách oběsí. Shrnuto další bejt na VW koncern. Žijte blaze zaplacení pseudo auto novináři. PS o opravdových problém Octavii II před faceliftem a VW Passat B6 jste se ani nezmínili...