Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Pět hrubých řidičských chyb, které vás mohou na silnici stát život. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Ing, František Vlček (neregistrovaný)
Prvopočátek všeho toho o čem tu "sáhodlouze" polemizujete je přece v tom, že autoškoly a učitelé v těchto autoškolách jsou více než "nekvalitní" a mnozí i "nekompetentní", za volanty TIR a mnohde i hromadné dopravy můžou, díky legislativě, usednout lidé bez náležité praxe a zkušeností, ŘP se vydávají čím dál tím mladším ročníkům bez jakéhokoliv omezení a v nepolední řadě, byť se všeobecně ví, že jakýkoliv motorový dopravní prostředek, řízený takovými to lidmi, se na silnici rovná odjištěné střelné zbrani, tak se všude možně "jen" měří a postihuje rychlost jízdy, protože je to nejen nejsnazší, ale hlavně nejvýnosnější ! A nejhorší na tom všem je to, že ač jste za volantem "anděl", setkání se s "čertem" v drtivé většině pro vás zkončí katastrofálně a mu se téměř nic nestane !