Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Pěší zóny ani cyklopruhy nechceme, bouří se lidé. Radnice jim ustupují. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Vladimír (neregistrovaný)
Bohužel většina cyklistů jezdí jako prasata, nedodržují předpisy, chvíli jedou po silnici, když je červená přejedou na chodník a pokračují po přechodu, který je určen pro chodce a ne pro cyklisty, nesesednou z kola, ohrožují lidi na chodnících. Další příklad v Praze Libni, je tam u Rokytky přechod pro cyklisty a chodce, onehdá tam jel cyklista velkou rychlostí k přechodu, takž když jsem se blížil, byl tak daleko, že nebyl vidět a pak plnou rychlostí bez zastavení se přehnal přes přechod. Stačil jsem naštěstí na poslední chvíli zabrzdit. Nebo vyšehradský tunel, každý druhý cyklista to profrčí na kole, riskuje že někoho povalí nebo se srazí s kočárkem. V Německu je hodně cyklistů, ale takovéto prasárny si tam nedovolí a když ano, tak většinou dostanou tak mastnou pokutu, že si to příště rozmyslej. Howg.