Petr (neregistrovaný)
To by je ovšem taky miseli ti cyklo****i používat. Kolik je jich již všude postavených a oni se stejně pořád motají po cestě. O nějakém dodržování všech ostatních předpisů radši ani nemluvit. Ale hlavně že se pořád dožadují nějakých výhod.
Karel (neregistrovaný)
Sám mám zkušenost, že jsem dostal již třikrát zrcatkem v cyklopruhu (1x dodávka,1xtaxi,1x luxusní bavorak),A když jsem se ohradil tak mně řidič seřval,že mu kvůli cyklopruhu utíká čas a peníze a že mám jít bydlet tam kde lišky dávají dobrou noc a nezaclánět ve městě. Mám zkušenosti z Německa ,Norska,Irska a tam se řidič chová ohleduplně jak k cyklistů i chodcům a žádný problém a hrubou gestikulaci na rozdíl od Čr jsem tam nezažil.
Patrik (neregistrovaný)
Cyklopruhy a pěší zóny jsou nesmysl - zrušit. Ohrožují plynulost dopravy, ničí malé obchůdky a vylidňují centra měst. Podívejte se např. do Sušice nebo Benesova, jak jejich hlavním náměstím prospívá povolený vjezd aut a parkování. Cyklista at jezdí po periferii nebo po lese, ale v sirsim centru mest nemá mit žádné výhody oproti automobilu.
Petr (neregistrovaný)
Vidím to skoro denně - od Velehradu po Staré Město, cyklostezka vede podél silnice, ale ty hovádka kličkují po silnici, klidně ve dvojicích vedle sebe. A když se člověk zeptá, proč nejedou po cyklostezce, tak protože je tam moc stoupání a klesání, silnice je rovnější. Dopravní předpisy je nezajímají vůbec. A policajt bude raději stát za bukem a měřit rychlost těsně za cedulí obce.
Vladimír (neregistrovaný)
Bohužel většina cyklistů jezdí jako prasata, nedodržují předpisy, chvíli jedou po silnici, když je červená přejedou na chodník a pokračují po přechodu, který je určen pro chodce a ne pro cyklisty, nesesednou z kola, ohrožují lidi na chodnících. Další příklad v Praze Libni, je tam u Rokytky přechod pro cyklisty a chodce, onehdá tam jel cyklista velkou rychlostí k přechodu, takž když jsem se blížil, byl tak daleko, že nebyl vidět a pak plnou rychlostí bez zastavení se přehnal přes přechod. Stačil jsem naštěstí na poslední chvíli zabrzdit. Nebo vyšehradský tunel, každý druhý cyklista to profrčí na kole, riskuje že někoho povalí nebo se srazí s kočárkem. V Německu je hodně cyklistů, ale takovéto prasárny si tam nedovolí a když ano, tak většinou dostanou tak mastnou pokutu, že si to příště rozmyslej. Howg.