Oliver (neregistrovaný)
Já jsem řešil píchlou pneumatiku zatím jen jednou. Naštěstí to bylo v momentě, kdy jsem se stejně chystal přezouvat na zimní. Poprvé jsem si koupil použité pneu z bazaru http://www.pneu-novak.cz/pouzite-pneu-praha-10-bazar.html a byl to super kup. Pneumatiky jsou lacinější a jejich výdrž je srovnatelná jako s novými pneumatikami, takže za mě super.
Richard (neregistrovaný)
Byly doby, kdy jsme si tohle zvládli dělat sami. Dneska to za nás zvládnou průmyslová roboti, kteří si s autem sami najedou a je hotovo. Robotizace toho zvládne fakt hodně, viz tenhle článek: https://www.kinali.cz/cs/slovnik-pojmu-v-prumyslove-automatizaci/prumyslovi-roboti/ . Dokonce jsem četl článek o tom, že nějaká čínská automobilka chystá plně autonomní servisy pro jejich vlastní auta, prostě jenom přijedete před garáž a o zbytek se postará stroj. Budoucnost? Asi ano.
Matěj (neregistrovaný)
Já si teda dávám pneumatiky spravovat rovnou do pneuservisu. Jako nemám na to čas a ani nemám doma třeba šroubový kompresor, který má můj oblíbený pneuservis. Dělají tam i kola na kamiony, takže potřebují něco pořádného. Jak říkám ale, já tomu fakt moc nerozumím, takže to nechávám na profících. ;-)

Já osobně neumím opravit pneumatiku, ale umím si vyměnit kolo na autě. Nedávno jsem píchla zadní kolo, a tak jsem byla velice ráda, že jsem měla v autě ochranné rukavice, ve kterých jsem si neušpinila a ni nezranila ruce při opravě. Na rezervě jsem dojela do autoservisu, kde mi píchlou pneumatiku opravili a já měla zase vše v pořádku.