Opel Grandland X na sebe upozorňuje zajímavým způsobem. Do výbavy přidává „nůž“

1 nový názor
Autor: Redakce
  • Opel Grandland X na sebe upozorňuje vskutku nevšedním prvkem výbavy 

  • Zájemci si mohou pořídit do auta speciální „švýcarský nůž“

  • Ve skutečnosti má jít o „švýcarský nůž“ moderní doby, takže to je spíš multifunkční kapesní věc 

  • Life HaX obsahuje třeba čočky pro chytré telefony, powerbanku, baterku nebo šroubovák 

Pokud začínáte prodávat na trhu nějaký nový model, můžete na něj upozornit různými způsoby. Anglická pobočka automobilky Opel se například rozhodla podpořit start prodeje modelu Grandland X vskutku originální cestou. Zájemcům nabídla coby součást příslušenství speciálně vyvinutý „švýcarský nůž“.

Doporučujeme: Opel Grandland X dostal vrcholný diesel od Peugeotu a označení Turbo D

Tedy abychom byli přesní, o nůž zas až tak moc nejde. Podle Opelu, respektive v Anglii působící značky Vauxhall, jde o „švýcarský nůž“ moderní doby určený speciálně pro rodiče s dětmi, kteří musí kvůli svým ratolestem zvládat spoustu různých úloh. A právě v tom by jim měla multifunkční věc pojmenovaná jako Life HaX pomoci.

Opel totiž uspořádal v průběhu ledna průzkum, v rámci kterého oslovil dva tisíce anglických rodičů s dotazem, co by taková multifunkční věc měla obsahovat. Více než třetina respondentů vyjádřila přání, že by Life HaX mohl mít tlačítko, které by jejich děti na dlouhých cestách ztlumilo, což ale Opel nabídnout nedokáže. Místo toho ovšem přidal jiné věci.

Doporučujeme: Prohlédli jsme si nový Opel Grandland X. Jak prostorný je uvnitř? (první dojmy)

Life HaX například obsahuje svítilnu, nástroj na demontování kostiček stavebnice Lego, přídavné čočky na chytré telefony, powerbanku, nástroj na výměnu SIM karty v iPhonu, stylus pro snazší obsluhu tabletů nebo šroubovák. Špatnou zprávou pro případné zájemce je ale skutečnost, že jde o záležitost určenou výhradně anglickému trhu.

Opel tímto způsobem zřejmě chtěl upozornit na to, že také Grandland X je univerzální crossover, který by se mohl líbit právě rodinám s dětmi. Fakticky jde o převlečený Peugeot 3008 2017. Na český trh tento Opel vstoupil koncem června minulého roku.

E15 (neregistrovaný)
nůž je jistě fajn, ale lepší by bylo dát do nabídky nějaký motor. Tříválcová 1.2 působí poněkud komicky - zvlášť když se cenovka pohybuje kolem 800tis (což je hned, pokud chce člověk svítící světla a pár prvků výbavy)
  • Našli jste v článku chybu?