Vlákno názorů k článku Ojeté diesely mohou vyjít draho. Benziňák s vyšší spotřebou je ve výsledku levnější od Martin Sekot - Tento článek je snůžkou nesmyslů a zavádějících nepravdivých...

Martin Sekot (neregistrovaný)
Tento článek je snůžkou nesmyslů a zavádějících nepravdivých žvástů. Autor by byl rád za odborníka, ale vědomosti pochytil zřejmě v hospodě u piva. A to ve začně podroušeném stavu. Je to nesmysl, který naprosto dezorientuje čtenáře a zájemce o koupi ojetiny. Podle závěru, který si udělá soudný člověk, je nejlepší jezdit hromadkou nebo na kole. To je vlastně rada pana spisovatel. Je smutné, že takovýto žvást někdo pustí do médií. Neví nic, ale má téma a tím splnil týdenní snažení. Závěrem musím dodat, že nevidím smysl jeho psaní. Čím vlastně přispěl spoluobčanům a jakou pomoc poskytl? Názor si udělejte sami. Odpovědi na koupi auta hledejte u známých a mechaniků se zkušenostmi. U lidí, kteří vědí o čem je řeč.
Adolf (neregistrovaný)
Stím mohu jen souhlasit,je vidět že autor bere informace od lidí,kteří jsou odpůrci nějakých značek.Každý at se přesvědčí sám a nečte ty nesmysli tady.