Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Ojeté diesely mohou vyjít draho. Benziňák s vyšší spotřebou je ve výsledku levnější. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
MARTIN (neregistrovaný)
Mam rok a pul atmosféru 1.9D komurka ve vw polu, a musim říct ze to je opravdu drzak osobně jsem s nin najel 35tkm a to co tu ctu ve clanku je v něčem pravda menit olej je to hlavni vic jak deset max patnact uz je strop, servisní intervaly jsou 30fajn u nových, ale to je to je kurvitko, a opet lakadlo pro hloupeho kupce, mam v rodine dalsi atmosfery jak od Peugeot 1.9D tak sdi nejsou to buhvi jaci sprinteri ale ta jednoduchost mluvi za vse, dale obyc tdi v jedničkou octou nejlepe 66,a 81kw jsou ještě posledni drzaky ktere snad tehda vymysleli pro lidi výdrž a spolehlivost, a ne jen pro to aby se co 100tkm tocila ekonomika, dnešní svet je na tomto radoby bysnysu bouzel zalozen a ty kecy o ekologii je hantyrka aby stahli ty poslední auta s poctive vyrobenymi motory z ulic a co si budeme nalhávat ve vsem su prachy o nic vic nejde kdbyby jim slo o ekologii tak nejezdi ani ty silene trajekty tankery, vyletni lode..