Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Ojeté diesely mohou vyjít draho. Benziňák s vyšší spotřebou je ve výsledku levnější. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Martin Sekot (neregistrovaný)
Tento článek je snůžkou nesmyslů a zavádějících nepravdivých žvástů. Autor by byl rád za odborníka, ale vědomosti pochytil zřejmě v hospodě u piva. A to ve začně podroušeném stavu. Je to nesmysl, který naprosto dezorientuje čtenáře a zájemce o koupi ojetiny. Podle závěru, který si udělá soudný člověk, je nejlepší jezdit hromadkou nebo na kole. To je vlastně rada pana spisovatel. Je smutné, že takovýto žvást někdo pustí do médií. Neví nic, ale má téma a tím splnil týdenní snažení. Závěrem musím dodat, že nevidím smysl jeho psaní. Čím vlastně přispěl spoluobčanům a jakou pomoc poskytl? Názor si udělejte sami. Odpovědi na koupi auta hledejte u známých a mechaniků se zkušenostmi. U lidí, kteří vědí o čem je řeč.