Nové Caddy a Caddy Cargo se představí už v únoru

přidejte názor
Autor: Redakce

Caddy páté generace bude zcela novým vozem. Žádný díl neponechal Volkswagen Užitkové vozy nedotčený. Nová generace se od té současné velmi liší, a přesto splní všechny známé požadavky. Jde o prostorné vozidlo se dvěma délkami rozvoru náprav, které nabídne rozsáhlé možnosti dopravních služeb v každodenním provozu obchodů, poskytovatelů služeb i rodin.

Užitková verze Cargo nového Caddy přináší nové pojetí do jinak zcela funkční a praktické kategorie. Linie střechy směrem dozadu mírně klesá, krátký rozvor kol se prodlužuje a kola jsou větší. Také světelná grafika LED je velmi inovativní: přední světlomety vizuálně rozšiřují mřížku chladiče a směřují ke sportovní boční linie karoserie. Na zádi jsou svisle uspořádaná štíhlá světla. Všechno je zde jiné, ale stále s velkou přepravní kapacitou a velkou flexibilitou. Funkce, které ke Caddy vždy přitahovaly zákazníky, zůstávají zachovány.

Sportovnější pojetí, přinášené do tohoto funkčního segmentu, je zřejmé u osobní varianty. Verze s krátkým rozvorem nevypadá jen stabilněji, ale ve skutečnosti je širší a delší. Nové Caddy se stane pro mnoho zákazníků, včetně těch, kteří mají zájem o sport a aktivní rekreační aktivity, zajímavou a praktickou alternativou. Jedním z atraktivních prvků je obrovská panoramatická skleněná střecha - největší v tomto segmentu.

Nové Caddy do třídy rodinných MPV i městských dodávek současně přinese i více asistenčních systémů než kdykoli předtím. Nový Caddy bude vždy připojen, takže se stane vlastním internetovým zařízením na kolech poskytujícím informace v reálném čase.

Městská dodávka Caddy Cargo i rodinné verze Caddy se světové veřejnosti poprvé představí koncem února.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?