Jiří (neregistrovaný)
Změny, které nejsou vidět, Praxe? Nic zásadního nečekejte - výstižné mezititulky. A i když v souladu s mezititulky nic moc nového, přesto je v combi dražší jak minulá verze a to např. u Style a 81kW o 27 tisíc. A jako zajímavost je Fabia v combi a Style o 5 tisíc dražší než Rapid Spaceback opět ve verzi Style s 81kW.
roob (neregistrovaný)
pekne auto. Sparujte to spet s 1.9TDI a v tejto triede nikto nic ine nekupi. Ak by ste ten motor ladili, dnes mohol mat kludne 120kW a spotreba by bola naozaj to co sa pise v clanku. Len vam nepasuje, ze uz mam 260k bez poruchy motora, co? ze filter pevnych castic po celu zivotnost.. kde budete skladovat tie sroty co po 100k km zomru a bude treba nove auto?
Pavel (neregistrovaný)
Nejlepší je když potkáte 90 letého dědu který dřív jezdil v trabantu z klobočkem na hlavě a jeho nejvyšší rychlost mimo obec byla 50 km jel stím maximálně na nákup k lékaři a na hřbitov v zimě nejezdil potom dosloužil trabant tak si koupil fábii z roku 1999 a jezdí dál ona už byla třeba 10 let stará dnes už jí má ten děda 19 let starou a vypadá jako nová protože v zimě nejezdí tudiž mu vydrží až do smrti jelikož auto šetří a jezdí sním maximálně 50 km v hodině k tomu doktorovi na nákup a na hřbitov protože mu připomíná toho trabanta :-)))))))))))))))))))))))))))))
Jindra Oskočil (neregistrovaný)
V jiných článcích se píše jak je vylepšená. Tady alespoň uvádíte, že je stejná, ale dobře to rozhodně není! Škodovka zkrátka neumí přijít s žádnou přelomovou novinku už nějakej pátek a to mě neskutečně štve. Hlavně, že jejich cenovka si stále drží vysokou laťku! Škodovku zkrátka nebrat!
Patrik Kvasil (neregistrovaný)
Já si prostě nemůžu pomoct, ale přijde mi to úplně stejné jako "starší model", co Vám? Proč vlastně dělají tyche jejich facelity, když je to všechno stejně na jedno brdo? Asi aby si alespoň nějak zvedly tržby, když nedokážou vymyslet nic nového? Nebo se pletu?
Marek Blažek (neregistrovaný)
Chtěl jsem si pořídit novou fábii, když jsem ale viděl cenu nové, a cenu dva roky staré v aaa auto, tak jsem se raději rozhodnul pro lehce ojeté auto, které jsem koupil cca za 60 % původní ceny.