Jiří (neregistrovaný)
Předek se moc nepovedl. S tím prolisem to vypadá jak pupkatý Franta po 15 pivech. Mimo to i videa, kde auto jede za horšího počasí jen s denním svícením, taky příliš nenadchnou. Ale je to dražší, protože to nemá švihadla. :-)
Pavel (neregistrovaný)
Fůj to je ošklivý auto a ta spousta elektroniky je k vsteku protože to aby člověk byl automechanik zlatá Dáčie mám logana z roku 2007 bez těhto blbostí všechno ruční nově jsem akorád dokoupil asi za 1600 korun zpětné zrcátko s parkovací kamerou a nainstaloval sám klimatizaci obstarávají 2 ventilátory + otevřená okna posilovač řízení nemám není potřeba protože mám síly dost když se pořádně najím navigaci mám také svojí nandám a vyndám když je potřeba jinak auto šlape jak hodiny jinou značku nechci

Vždy jsem měla ráda auta od značky Škoda, ale tato Fabia se jim podle mě moc nepovedla, jelikož vizuálně se moc nelíbí ani lidem kolem mě. Já mám Škodu Octavia a jsem s ní velice spokojená, takže nikdy bych o ní neřekla nic špatného, jelikož ně nikdy nenechala někde na pospas a vždy jsem s ní dojela do cíle mé cesty. Jen jsem nedávno koupila tady chytrá zrcátka, která jsem si už dlouho přála.