Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Německo zvažuje zákaz hlučných motorek o víkendech. Stroje by se měly rovnou zabavovat. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Vlastik (neregistrovaný)
80db?to je přeci hovadina elektrická sekačka na trávu má 70 až 85db takže bych těm co si stěžují zakázal i sekat trávu o víkendu ať se nejdřív podívají doma na štítky na sekackach a motorových pilach o cirkularkach ani nemluvím je třeba se zamyslet než něco bez mozku odhlasovat. Pak by se ti papalasi divily že nemají posekane zahrádky a narezane dřevo do krbu. Otevřené výfuky blbost ale sériová je schválena podle předpisů slavné unie tak proč to schvalují a následně zakazují unie byla největší hloupost co je do teď nás ridily z Ruska a od teď z Bruselu sami si neumíme bez vedení poradit nedivym se svycarum že do teď se toho strani jediný rozumný stát v evrope