Pavel (neregistrovaný)
Bydlím u silnice. Je rovná a dokopce. Jezdí tu busy, náklaďáky. Na to všechno si člověk zvykne. Ale stačí jedna motorka s lešenářskou trubkou místo výfuku. A u toho se fakt spát nedá. A přes léto nevětrat. Nic moc.... Jasně daň za silnici, ale cmon. Jsou motorky, které jsou naprosto ok a pak tohle. Proč má někdo potřebu mít mašinu, kde musí mít špunty aby z toho neslezl nahluchlý. Sám jezdím na 4kolce a tu na 50m už ani neslyšíte. A nepřipadam si ochuzen o zážitek.
Martin K (neregistrovaný)
1. Zakazovat plošně moto s 80 db a víc je čirý populismus a navíc idiotské rozhodnutí už z principu, že motorka je mj. i dopravní prostředek. Nechápu, že se proti tomu neozval radikálněji automoto spolek v Německu a BMW, včetně automobilek. Půjdou s takovým přístupem do kopru brzo všichni. 2. Ultra hlasité moto / auta otravné jsou (to chápu i jako motorkář). Pokud chtějí politici chránit blaho lidu, no tak ať nastaví nějakou normální hranici, 95 db max a nad to pokutovat-omezovat. 3. EU s rozhodnutím německé vlády opravdu nemá co dělat.
Petr bmw (neregistrovaný)
Zdravim,vlastnim nekolik stroju,kawa zx6r ,audi a8 v8 ,bmw v8, politici kazou vodu sami piji vino nikdo znich nema auto pod 4litry obsahu,policie ma motorky bmw ty jse tam taky nevejdou do limitu hluku.Nevolte politiky co vymysli hovadiny .Zdravim politiky,jsem rad ze moje masina na112db.
Jaroslav (neregistrovaný)
Je jasny, ze kdyz to otevru tak to rve. Policajtum doporucuji do problematickych useku dat cedule o povolene rychlosti a radary . Pak se kazdy do limitu db.vejde . A kdyz si chce zablbnout ma kazdy moznost zakoupit si jizdu na okruhu . Praktikuji to jiz 4 roky a je to bezva .
Martin (neregistrovaný)
Totální hloupost. kdyby motorek jezdilo tolik co aut a celý rok tak snad. Hranici 80db ale přesahuje v zátahu většina strojů, ale i sportovní auta kterých jezdí už taky dost. Že se u toho nedá spát? kecy. kolik takových motorek jak píšete "bez výfuku "vám projede kolem domu mezi 22:00 a 6:00h. žádná. Motorky nestojej jako auta v kolonách před Prahou aby dělaly kravál. A navíc tichá motorka nebezpečná motorka, už jsem viděl dost rozbitejch kluků proto že ho řidič auta přehlídl a ani neslyšel.
Jirka (neregistrovaný)
Motorka a jízda na ní pro zábavu patří do minulého století, něco jako býčí zápasy, nebo drezúra zvířat. To mělo být zakázané už dávno. Motorkář z principu nemůže být slušný člověk, když ho nezajímá, jak obtěžuje pro svoje potěšení všechny ostatní. O ekologii nemluvě - co takových zbytečných jízd nadělá emisí...
Jirka (neregistrovaný)
Typická odpověď - když nejsou věcné argumenty, nastoupí demagogie. A s těmi auty to také takto dál nejde. Nemůže osm miliard lidí jezdit v osmi miliardách aut. Takže doprava (blízké) budoucnosti - jedině hromadná, veřejná. Asi Vás to nepotěší, ale časem si nezajezdíte ani na motorce, ale ani v autě, ať už by jezdilo třeba na dobré slovo. Žádné právo na absolutní mobilitu neexistuje.
Vlastik (neregistrovaný)
80db?to je přeci hovadina elektrická sekačka na trávu má 70 až 85db takže bych těm co si stěžují zakázal i sekat trávu o víkendu ať se nejdřív podívají doma na štítky na sekackach a motorových pilach o cirkularkach ani nemluvím je třeba se zamyslet než něco bez mozku odhlasovat. Pak by se ti papalasi divily že nemají posekane zahrádky a narezane dřevo do krbu. Otevřené výfuky blbost ale sériová je schválena podle předpisů slavné unie tak proč to schvalují a následně zakazují unie byla největší hloupost co je do teď nás ridily z Ruska a od teď z Bruselu sami si neumíme bez vedení poradit nedivym se svycarum že do teď se toho strani jediný rozumný stát v evrope