Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nehodovost v EU za rok 2018 potvrzuje, že v povolené rychlosti ani promile to není (komentář). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Karel (neregistrovaný)
Považuji za tragické, jak se u nás dá získat řidičák. Prakticky žádná autoškola neprovádí již 30 let kurzy, ale jen t.zv. dálkovou výuku, která se dříve povolovala naprosto výjimečně třeba lidem, kteří jezdili několik let bez nehod s motorkou a chtěli rozšířit na "B". Dnes tak získávají řidičák prakticky všichni a to způsobem, že nikdy neviděli Zákon o provozu na pozemních komunikacích, nikdy neviděli vyhlášku 294 - Dopravní značky, ale naučí se nazpaměť správné odpovědi do testů stylem, že nejdelší odpověď je správná a tam, kde to neplatí, musím se naučit, kdy zaškrtnout "A", kdy "B" a kdy "C". Tito lidé ale často vůbec netuší o čem je řeč!!! Divíte se tedy následné nehodovosti?!