Nechcete českou sbírku šlapacích autíček? Dvě stovky unikátů z celého světa jsou k dispozici za tři miliony

přidejte názor
  • V České republice je na prodej sbírka šlapacích autíček 

  • Cena za jeden kus je 15 tisíc. Sbírka se prodává jako celek čítající 200 exemplářů. Zájemci budou tedy potřebovat tři miliony 

  • Sbírka zahrnuje exempláře jak z Československa, tak třeba z Rakouska, Itálie, Francie nebo USA

Na portálu Aukro se nedávno objevil inzerát, který vzbudil značnou pozornost. Prodávající v něm nabízí sbírku šlapacích autíček. Cena se na první pohled může zdát vysoká, jenže sbírka to je poměrně rozsáhlá a prodávat se bude výhradně v celku. Zájemci si tedy musí připravit tři miliony korun.

Na tuto nabídku upozornili kolegové z magazínu Forbes. Ti také přidali další podrobnosti. Prodávajícím je Radek Bukovský, zakladatel a majitel společnosti Abrex zaměřené na modely automobilů a motocyklů. Sbírku šlapacích autíček dával dohromady sám. Původně měla skončit v muzeu autíček a hraček, které založil. Jenže v současnosti se tam už nevejde.

Malé auto za velké peníze. Dětské autíčko Bugatti Bebe stojí jako pěkný Superb
Přečtěte si také:

Malé auto za velké peníze. Dětské autíčko Bugatti Bebe stojí jako pěkný Superb

Prodávaná sbírka obsahuje exempláře z Československa, Rakouska, Itálie, Francie, ale také z Ameriky. Dohromady je k dispozici 200 šlapadel, přičemž pan Bukovský chce, aby sbírka zůstala v České republice. Jeden kousek tak vyjde na 15 tisíc, což není vůbec přehnaná částka. Jak píše Forbes, pokud se nenajde český zájemce, prodávající si sbírku zřejmě nechá.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?