Vlákno názorů k článku Nebojte se kamer, většina pokuty nerozdává. Víte, jak je poznat? od prdoch - jestli máte na tempomatu nastaveno 82, jedete v...

prdoch (neregistrovaný)
jestli máte na tempomatu nastaveno 82, jedete v reále tak 77, takže když už chcete dělat chytrýho, tak si ten tempomat nastavte alespoň na 85, lépe klidně 90, protože v Praze se toleruje plus 10 a to zdaleka při 90 tacho nejedete
Martin (neregistrovaný)
To co píšete platí o koncernu VW. Pokud mám nastaveno 82, tak radary podél cesty mi ukazují 81, GPS na telefonu 80 plus minus 1. Mě nezajímá kolik se kde toleruje. Jel jsem 80 a v pravém pruhu. Proč bych se měl kvůli debilovi za mou dopouštět přestupku? Ostatně když mě předjel, tak i dále pokračoval min. stodesítkou.
Jan (neregistrovaný)
Vaše Ferrari má samozřejmě přesný tachometr. My obyčení chudáci víme, že třeba můj Citroen přeměřuje až 10 km/hod. v závislosti na rychlosti. Takže 130 je 120 a pokud by na mě někdo v levém blikal tak oprávněně.
Martin (neregistrovaný)
Ferrari ne, je to Audi. Ale víte, je to úplně jedno. Opravdu nehodlám zkoumat, kolik které auto přeměřuje, podměřuje, o kolik v jaké rychlosti. Je tam 80? Ukazuje mi auto, že jedu 80? Pro mě OK. No a vy v tom Citroenu za mnou tam budete mít na tacháči 90, tak budete spokojený ne?
Stanislav (neregistrovaný)
prdoch, přečtěte si znovu pravidla silničního provozu, V pravém pruhu a ve městě může jet kolik chce do 80 km/h