Martin (neregistrovaný)
... a pak vás na dálnici za cedulí Hlavní město Praha dojede blbec v kamionu s RZ 4ST 5598, já v pravém pruhu, na tempomatu nastaveno 82 a kamion troubí a bliká.... pak vás předjede, troubí a spolujezdec na vás divoce gestikuluje. Takže naopak, někteří i profesionální řidiči netuší, že na dálnici nebo silnici pro motorová vozidla v obci je jen 80km/h.
Martin (neregistrovaný)
To co píšete platí o koncernu VW. Pokud mám nastaveno 82, tak radary podél cesty mi ukazují 81, GPS na telefonu 80 plus minus 1. Mě nezajímá kolik se kde toleruje. Jel jsem 80 a v pravém pruhu. Proč bych se měl kvůli debilovi za mou dopouštět přestupku? Ostatně když mě předjel, tak i dále pokračoval min. stodesítkou.
Martin (neregistrovaný)
Ferrari ne, je to Audi. Ale víte, je to úplně jedno. Opravdu nehodlám zkoumat, kolik které auto přeměřuje, podměřuje, o kolik v jaké rychlosti. Je tam 80? Ukazuje mi auto, že jedu 80? Pro mě OK. No a vy v tom Citroenu za mnou tam budete mít na tacháči 90, tak budete spokojený ne?
Pepe (neregistrovaný)
Jo, tohle retardi v kamionech a nakládacích dělají běžně. Ale běda, když se někomu vadí jejich 5 minutové předjíždění. Stačí pustit plyn a bez brzdění zpomalit a opět zrychlit. Než to on rozhýbe, tak vy budete dávno pryč. Na hrubý pytel...
Ficus (neregistrovaný)
Značky s rychlostí je státu žinantní tam umístit, pak by to přispělo k přehlednosti, když už to rozjebali jako snad všechno v tomhle státě....hlavně že pak budou měřit za bukem v civilních barvách, to jim nevadí.
Pepan (neregistrovaný)
Jen doplním do seznamu měřených úseků. Už půl roku by mělo být aktivované měření V Holešovičkách směrem do centra (od té doby, co se tam upravovala i rychlost). Ale osobně odzkoušeno nemám, preventivně tam jezdím relativně v normě, nehodlám těm neschopným idiotům na Magistrátu dobrovolně nasypat ani korunu. :p