Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Natankovali jste místo nafty benzin? Poradíme, co v takové situaci (ne)dělat. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
IJT (neregistrovaný)
Celý život jsem si myslel,že dát do dieslu benzín může jen blondýna! Až jsem se jednou stal obrblonýdnou!! Měl jsem škodu felicii combi 1,9 diesel.Vracel jsem se po náročném dni domů a hned někde za Ostravou natankoval 40lt paliva.Nádrž byla na 45lt. Zaplatil,schoval si účtenku pro účetnictví a odjel. Asi po 5 km auto řeklo že pojede jen na 3. Byla zima jak v tanku,tma jak v ... a já začal nadávat co mi to prodali za blbou naftu. S potížemi jsem dojel až na pumpu u Zbirohu a znovu natankoval palivo. Museli mě roztáhnout a auto asi po 5km najednou jelo dál normálně! Až doma v Mar.Lázních jsem druhý den zjistil,že u Ostravy jsem natankoval benzin! Nevím jak je to možné,ale felda dál jezdila úplně stejně jako předtím,ani spotřeba se nezměnila! Najezdil jsem na ní dalších 50000km do celkových cca 200000km. A pak že neexistuje silniční pánbůh!!!