Vlákno názorů k článku Nadáváte na kamiony? Zde je šest věcí, které si o nich možná neuvědomujete od Jindra - Rádoby řidiči z osobáků. S Polákama jste to...

Jindra (neregistrovaný)
Rádoby řidiči z osobáků. S Polákama jste to nejhorší v Evropě. Např. dálnice se staví pro zvýšení bezp.provozu, odstranit protisměr. A ne proto,abyste si vy zkoušeli, komu to jede rychlejc a ještě rychlejc a abyste v jednom kuse předjížděli a ohrožovali vše okolo. Sedněte si do náklaďáku,uvidíte se z vejšky a bude vám zle.. Když chcete sjíždět, jedte včas předem už vpravo. Ať nekřižujete 40 tun náklaďáku. Je to jako 30 těch vašich krámů.. Paradox: vše vozí pro vás,abyste měli práci a civilizaci. I benzín a naftu pro ty vaše krámy,abyste z nudy mohli zacpat cesty. Půl pracovní doby vám profíci na brzdách zachraňujou životy,abyste se nepovrażdili..
MK (neregistrovaný)
aaa pozor pan samaritán. jste součást ekonomiky nic víc nic míň. Nikdo Vám nikde nikdy nedal žádná speciální práva k užívání silnic. Zboží vozíte pro nás, ale i pro sebe. Někdo Vám ten kamion taky musel vymyslet a vyrobit. Máte zisk z toho převozu zboží a spotřebováváte ho stejně jako my všichni ostatní.