Na prodej je „nový“ Volkswagen Golf. Vyroben byl v roce 1995 a neujel ani tři tisíce kilometrů

2 nové názory
Autor: Redakce
  • Za v přibližně 380 000 Kč můžete mít zcela nový Volkswagen Golf 

  • V Německu je ale za tyto peníze na prodej VW Golf z roku 1995

  • Je v podstatě nový, najeto má pouze 2330 km 

Pokud máte na kontě přibližně 400 000 Kč a sháníte nějaký hatchback, pak si můžete vybírat. Jednou z možností bude i slušně vybavený Volkswagen Golf. Právě tolik také jeden Golf nabízený v Německu stojí, jenže se nejedná o zcela nový vůz, ale o ojetinu z roku 1995. Kouzlo tohoto exempláře spočívá v tom, že za celou svou historii ujel pouze 2330 km. Je tak prakticky nový.

Doporučujeme: Nový Volkswagen Golf se představí v listopadu. Bude udávat reálnou spotřebu

Automobil byl celou dobu garážován a je po prvním majiteli. Konkrétně jde o verzi s atmosférickým dvoulitrem o výkonu 85 kW (116 k), který spolupracuje s automatickou převodovkou a podle prodávajícího nabízí také bohatou výbavu zahrnující třeba elektricky ovládaná okna nebo klimatizaci.

Podle fotek vypadá prodávaný Golf opravdu pěkně, ale pravdou je, že za požadovanou částku lze pořídit mnoho zajímavějších youngtimerů. Pokud jste ale toho názoru, že více než dvacet let starý Golf za skoro 400 000 Kč stojí, inzerát najdete na mobile.de.

Petras (neregistrovaný)
Tato generace Golfíka je na pohled asi nejméně povedená ze všech.
Don Pedro (neregistrovaný)
Vy jste vážně kreténi, ten už je tam snad roky. Podívejte se na ID inzerátu a ID nových. Jo aha, oni o tom psali na Carscoops, což jste "zapomněli" zmínit... Výsměch, tahle bible.
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?