Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Na pražské magistrále se snižuje rychlost na 50 km/h. Opět jen odstraněním značek. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Radovan (neregistrovaný)
Tupost byrokratů a politiků 30 let po listopadu 89, kdy měli možnost xkrát vyjet za hranice a vidět, jak se to správně dělá, nezná mezí. Už v roce 1992 jsme projeli Mnichovem na jeden zátah po okruhu se spoustou křižovatek. Prostě obyčejná zelená vlna a kdo je 50 km/h, tak mohl mít klidně tempomat, jak to tam fungovalo. Průjezd městy ČR je zoufalství, úseků kde se střídají 70 s 50, aby následně na kousku rovné silnice byla 80, následně snížená kvůli vražedně umístěnému přechodu pro chodce přes 4proudovku, pokud možno jako vrchol debility kombinované s vnitřním tramvajovým pruhem, je bezpočet. Lidé, jejichž příbuzní zde zbytečně zemřou - protože toto je systémová chyba - by měli žalovat místní radnice nebo rovnou vzít spravedlnost do svých rukou. Protože nezodpovědnost a nenesení důsledků špatných rozhodnutí je společným jmenovatelem práce politiků a byrokratů.