Vlákno názorů k článku Místo křižovatky pěší zóna? Dopravní peklo, krátkou cestu vystřídalo kličkování ulicemi od Veve - Na rozdíl od většiny hejterů jsem se tam...

Veve (neregistrovaný)
Na rozdíl od většiny hejterů jsem se tam byl včera osobně podívat, sedl jsem si tam, dal jsem si pivo a pozoroval. Mám z toho celkem pozitivní dojem, určitě by stálo za to, to nechat natrvalo, respektive udělat to pořádně. Konečně se děti s rodiči dostanou ke kašně, na náměstí jsou stromy, které poskytují příjemný stín pro posedávající. IPR židličky by šly nahradit kvalitnějším mobiliářem, doplnit nějaký dřevěný stupně, které by sloužily k posezení i k lepšímu přístupu ke kašně. Taky by bylo fajn nad pláckem pověsit nějaký dekorační žárovičky, aby to bylo ještě hezčí. Dopravně mi přišlo, že to žádné zácpy v okolních ulicích nezpůsobuje, to bylo možná první den, kdy byli řidiči překvapeni, dnes už vědí, kudy jet.
Jan Vaněk (neregistrovaný)
Tak zácpy tam nejsou vidět, protože je z toho teď mrtvý blok. Všichni jedou jinudy. Jděte se pak podívaz na křižovatku Máchova X Francouzská, která je toho důsledkem. To je děs. Ostatní to raději objedou ještě dál Londýnskou. Nic proti té zóně, ale kdyby aspoň byla o 90 stupňů otočená.