Michal Ficus (neregistrovaný)
No politici, ůředníci, starostové, chamraď všeho druhu, se zelenejma mámama světa a broučkařema ekoteru jsou viníci tohoto hrůzostavu. Nejni okres, kde by bylo všechno jak má být. Všude jen doplácíme na ty zmetky u vesel, ač jsme za ty odevzdaný daně měli jezdit všude po dálnicích...
Rosťa (neregistrovaný)
Rakousko postavilo od Drasenhofenu pouze dvojpruh, protože v našem státě není na co navázat. Až bude na co navázat, tak to Rakousko dostaví a vsadím se, že to bude podstatně rychleji. Neschopnost naší vlády je donebevolající. Dva roky trvá příprava opravy mostu a další rok se bude spravovat. Na to není žádná omluva.
nemam_jmeno_morava (neregistrovaný)
hergot trhl bych sa... Cesko a Morava a nazdar. Proc mame posilat dane do nenazrane Prahy, kde je rozhazi stado pitomcu kdovi na co ? Dalnicni sit tragedie, zeleznicni sit tragedie, hernajs co mame na urovni ? Asi jen korupci... Nemec kdyz jede do Rakous pres nas se musi desit nebo smat, nebo oboji... D1 staveniste, pokud ma stesti, najede v Brne na D2 a jakoz takoz dojede i do Rakouska nejak... pokud ne, hodne stesti na uzke silnici smer Znojmo ci tam nekam. Tyhle zazitky bych zpoplatnil... cirkus hadr.
Miróš (neregistrovaný)
"Ten původní je havarijním stavu. Odpovědné úřady začaly jeho stav řešit pozdě." ... Do dvou týdnů vyšetřit, najít viníky, potrestat a na tvrdo - denně tam budou muset osobně 5x projet až do otevření nového mostu. Na co pořád čekáme? Na demonstrace již není čas. Chce to začít jednat!
Frend (neregistrovaný)
Beru za velmi nešťastné měřit a pokutovat rychlost 20km/h jen a pouze z důvodu hluku. Navíc uprostřed přehrady. Opomenuli, tak trochu technickou stránku udržitelnosti 20 km/h, pak není-li důvodem této rychlosti chabá konstrukce provizorního mostu, či obavy o její poškození, měli by tento nesmysl okamžitě zrušit a to neprodleně !!! A pokud je konstrukce natolik chabá, pak je nutné urychleně jednat. Úsek uzavřít, dopravu z Brna odklonit na D2 na Břeclav i za cenu prominutí mýtného a most opravit. Takhle mi to bohužel evokuje, že na opravu nejsou prachy a 6000 pokut se na ty opravy docela hodí, že?
pjotr samaljot (neregistrovaný)
20km/h se opravdu neda dodrzet. Tempomaty funguji az od 30km/h V podstate zde urady nuti rice, aby neustale hlidali rucicku tachometru, cimz zase nesleduji deni na vozovce. V pripade, ze cumim na mobil, mne za to pokutuji. Takze co ?