Mercedes-Benz ukáže v Detroitu facelift modelu GLA. Jeho podobu naznačuje první fotka

přidejte názor
Autor: Redakce
  • Příští týden se na autosalonu v Detroitu představí také modernizovaný Mercedes-Benz GLA

  • První zveřejněná fotka naznačuje přepracovanou přední část 

  • Mercedes-Benz GLA se světu poprvé ukázal už v roce 2013

Příští týden odstartuje první velká motoristická událost roku 2017. Na autosalonu v Detroitu se představí mnoho zajímavých novinek. Jednou z nich bude modernizovaný Mercedes-Benz GLA. Automobilka to oznámila na sociálních sítích a jako důkaz přidala první oficiální obrázek.

Doporučujeme: Volkswagen veze do Detroitu další vůz budoucnosti. Půjde o elektrický Multivan?

Ten prozrazuje přepracovanou přední část s výrazněji tvarovanou kapotou. Výsledek vypadá mohutněji než stávající provedení (posoudit to můžete v přiložené fotogalerii) a samozřejmě také více zapadá do stylu nejnovějších modelů automobilky. Na bližší informace si ale musíme ještě chvíli počkat.

Mercedes-Benz GLA se coby nejmenší model z řady G světu poprvé představil už v srpnu 2013, takže je na modernizaci nejvyšší čas. Technicky vůz vychází z třídy A, které se také na pohled dost podobá.

Doporučujeme: Nový Mercedes-Benz E Coupé je větší, prostornější a přivítá vás zadními světly

Modernizované GLA samozřejmě nebude to nejdůležitější, co Mercedes v Detroitu ukáže. Hlavní hvězdou má být nová třída E s karoserií kupé. Na stejném autosalonu se pak představí také například koncept Audi Q8, BMW M550i, sedmimístný Tiguan nebo další elektrický koncept automobilky Volkswagen.

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?