Limitovaná edice Renault Trucks T High 1894 Edition

přidejte názor
Autor: Redakce

Renault Trucks slaví 125 let své historie novou limitovanou edicí T High 1894 Edition. Toto vozidlo v sobě spojuje moderní prvky společně s odkazem na historii značky. Nese barvy a logo značky Berliet.

T High 1894 má exkluzivní barvu v odstínu půlnoční modř, ale některé prvky, jako mřížka chladiče, jsou zářivě žluté. Další komponenty, jako ráfky kol, jsou v červeném provedení.  Vozidlo je vybaveno střešní rampou s klaksony v zářivě žlutém odstínu. Na obou stranách a zadní straně kabiny je Logo Edition 1894.

Na mezinápravových spoilerech je umístěné logo speciálně vytvořené pro tuto příležitost: siluety ikonických nákladních vozidel značky tvořící tvar diamantu, který představuje logo Renault Trucks, a v jeho středu je motiv lokomotivy, tedy logo značky Berliet.

Interiér se nese ve stejném barevném řešení: přístrojová deska a kožený volant jsou v půlnoční modré, vnitřní strana dveří má červené a modré lemování. Červené rámování ventilátorů podtrhuje finální úpravu interiéru. Černá kožená sedadla Recaro jsou prošitá červeným lemem, zatímco na opěrce hlavy je zlatou nití vyšité logo Edition 1894. T High 1894 je vybaven koberečky s červeným prošíváním a zlatavě žlutými kabinovými závěsy.

Limitovaná edice nabízí špičkové vybavení pro maximální pohodlí řidiče: panoramatickou přístrojovou desku s LCD displejem Edition 1894 a sekundárním displejem Roadpad+ se zpětnou kamerou. T High 1894 je vybaven motorem o objemu 13 l s výkonem 520 k.

Limitovaná edice čítá 125 vozidel, která budou v prodeji na evropském trhu.RT 1894 02

  • Žádné názory
  • Našli jste v článku chybu?