Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Jízda s přívěsným vozíkem: Jak řídit a na co všechno dávat pozor. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Jan Válek (neregistrovaný)
Jan Co to za chytrák radí, bod 4,9 a 10.????? myslím tím způsob psaného textu. Už jste vůbec někdy jem z přívěsem?? 4. Brzděte dříve, než jste zvyklí, ušetříte brzdy, tažné zařízení i naložený náklad. ( co tím myslí,že něco vlastně ušetřím???) 9. Škubání přívěsu, spojené s hlasitými kovovými ranami, je normální. ( co je normálního na hlasité kovové rány, to si z nás pistel dělá standu? Pokud se toto vyskytne, je to vada, opotřebení zámku a koule, další užívání je nepřípustné.) 10. Špatně naložený vlek (břemeno příliš vzadu) se snadno rozhoupe. Jediným řešením je dupnout na brzdy a naložit vlek správně. ( Prosím vás, v žádném případě "nedupat na brzdu" ale v klidu zastavit a přeložit náklad tak, aby na kouli tažného zařízení byl tlak alespoň 4% z celkové váha přívěsu, nebo neznám-li okamžito hmotnost přívěsu,alespoň odhadem. O kilo víc nevadí tak, jako o kilo míň.)