Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Jednou provždy: Lepší prorazit závoru, než čekat na vlak. A lepší používat rozum, než natáčet video. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Jiří (neregistrovaný)
Patrně jste nepochopil o co jde, Zkusím to zopakovat. Přečtete si znovu bod. 1) Na přejezd se vjíždí až potom, co světelná signalizace zhasne. I když se závory zvedly, mohou se za okamžik zase spustit Já se ptám, proč je možné, aby se závory zvedly dříve než zhasnou signalizační světla? To, jestli se závory mají zase znovu spustit je úplně jedno. Pokud pojede vzápětí další vlak, tak se závory znovu spustí nebo se nezvednou. Není to žádné sci-fi. Pokud by to fungovalo správně, tak se nikdy nemůže stát, aby někdo vjel na přejezd protože se zvedly závory a signalizace ještě svítila. Pro zopakování, zhasnou světla a pak se teprve zvednou závory. Pokud to funguje jinak, splňuje to podle mne zmíněné paragrafy.