Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Jawa 350 OHC Scrambler: Do třetice všeho dobrého. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
Jiří Vranický (neregistrovaný)
Vážení přátelé, varuji před koupí jakéhokoliv "moderního" motocyklu Jawa 350! To, že má čínský motor nevadí - ALE: Budete-li potřebovat koupit jakýkoliv náhradní díl, budete mít velké problémy vyrazit z Jawy podrobnosti, tzn. hlavně rozměry (filtry, ložiska, rozvodový řetěz, sekundární převod, řetěz, brzdový destičky, atd.) a budou vám nutit originální - čínský - provedení. Zapomeňte na to, že to najdete v katalogu náhr. dílů; např. pastorek je "ozubené kolo" a to je všechno, co se dozvíte - ani počet zubů ne! A když se jich zeptáte, tak budou ještě drzí a budou tvrdit, že to sami nevědí(!), protože to výrobce motoru neudává! A tzv. autorizovaný servisy? No, to je ještě horší... Pryč od takovejch!!!